Minikler Basketbol şenliği başladı

  Ülker ve Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından bu yıl 10.su düzenlenen Ülker Basketbol Minikler Şenliği, 27 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştiriliyor.  Şenliğe Trabzonspor minik basketbol takımı ile birlikte yaklaşık 40 ilden

 

 

Ülker ve Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından bu yıl 10.su düzenlenen Ülker Basketbol Minikler Şenliği, 27 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştiriliyor. 

 

Şenliğe Trabzonspor minik basketbol takımı ile birlikte yaklaşık 40 ilden 48’i erkek, 16’sı kız olmak üzere toplam 64 takım katılıyor

 

Bu yıl onuncu kez düzenlenen Ülker Basketbol Minikler Şenliği, yurdun dört bir yanından gelen minik basketbolcuları Samsun’da buluşturuyor. Kazanmak ya da kaybetmenin olmadığı şenlikte çocuklar 5 gün boyunca bol bol basketbol oynayacak.

 

Ayrıca tarihi mekanları gezecek olan küçük katılımcılar, yetenek yarışmaları ve piknik gibi etkinliklerle kaynaşma ve eğlenme fırsatı da bulacak. Şenliğe katılan 1.000’e yakın öğrenciye, şenlik sonrasında madalya ve katılım belgesi verilecek.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri