Millilerin golü Trabzonlulardan

U17 Milli Takımı, Hollanda ile 2-2 berabere kaldı. Milli Takımın 2. golünü Trabzonspor futbolcu Hasan kaydederken, Hollandanın golünü de Arsenal'da oynayan Trabzon doğumlu Oğuzhan kaydetti. Teknik Direktör Abdullah Ercan yönetimindeki U17 Milli Takımımız,

U17 Milli Takımı, Hollanda ile 2-2 berabere kaldı. Milli Takımın 2. golünü Trabzonspor futbolcu Hasan kaydederken, Hollandanın golünü de Arsenal'da oynayan Trabzon doğumlu Oğuzhan kaydetti.

 

Teknik Direktör Abdullah Ercan yönetimindeki U17 Milli Takımımız, İspanya'da düzenlenen La Manga Turnuvası'ndaki üçüncü ve son maçında Hollanda ile 2-2 berabere kaldı.

 

La Manga Football Complex Stadı'nda oynanan karşılaşmada Milli Takımımızın gollerini 77. dakikada Ömer Ali Şahiner ve 80. dakikada Trabzonspor PAF takımı oyuncusu Hasan Ahmet Sarı kaydederken, Hollanda'nın gollerini 13. dakikada Veltman ve 66. dakikada Trabzon doğumlu Arsenalli oyuncu Oğuzhan attı.

 

 Millilerimiz Turnuvadaki ilk maçında Çek Cumhuriyeti ile 1-1, ikinci maçında ise Norveç'le 0-0 berabere kalmıştı. Hollanda ise ilk maçında Norveç ilye 2-2 berabere kalmış, ikinci maçında ise Çek Cumhuriyeti'ne 4-0 mağlup olmuştu.

 

Turnuvada oynanacak günün diğer maçında ise Norveç ile Çek Cumhuriyeti karşı karşıya gelecek.

 

U17 Milli Takımımızın kadrosunda şu oyuncular bulunuyordu:

 

Orhan GÜLLE, Furkan ŞEKER, Sezer ÖZMEN (Beşiktaş A.Ş.), Recep Berk ELİTEZ, Okan ALKAN (Fenerbahçe), Berkin Kamil ARSLAN (Galatasaray A.Ş.), Hasan Ahmet SARI (Trabzonspor A.Ş.), Okan SALMAZ (Adanaspor A.Ş.), Oğulcan GÖKCE (Altay), Onur KARAKABAK (Sakaryaspor A.Ş.), Ömer KAHVECİ (Adana Demirspor), Ömer Ali ŞAHİNER (Konya Şekerspor), Eren HOŞ (Pendikspor), Nurettin KAYAOĞLU (FC Schalke 04), Kamil Ahmet ÇÖREKÇİ (Millvall FC), Engin BEKDEMİR (PSV Eindhoven), Deniz HERBER (St. Pauli), Deniz MEHMET  (West Ham United).

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri