Milliler final grubunda

Dünya Ampute Futbol Şampiyonasında mücadele eden Ampute Futbol Milli Takımı, başarılı bir performans sergileyerek final grubuna yükseldi.Meksika’da gerçekleştirilen Dünya Ampute Futbol Şampiyonasında uluslararası bir başarıya imza atmak için ter döken mil

Dünya Ampute Futbol Şampiyonasında mücadele eden Ampute Futbol Milli Takımı, başarılı bir performans sergileyerek final grubuna yükseldi.

Meksika’da gerçekleştirilen Dünya Ampute Futbol Şampiyonasında uluslararası bir başarıya imza atmak için ter döken milliler, ABD ile karşılaştı. Milli sporcular Fatih Şentürk ile Rahmi Şentürk’ün kale ağlarını havalandırdığı karşılaşmada 2-0’lık skorla galip gelen ay-yıldızlıar, final grubunda oynayacak.

Tek maçlık eleme sistemi kapsamında oynanacak final grubu müsabakalarında ilk maçına çıkacak olan Milliler, 4 Aralık tarihinde İngiltere ile karşılaşacak.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri