Mandıralı'dan gol sitemi

Sivas’ı deplasmanda 4-0 yenerek geleceğe dair olumlu sinyaller veren Trabzonspor, 2 haftadır sessizliğe gömüldü. Bordo-Mavililer, Kasımpaşa’nın ardından Elazığ ile de golsüz berabere kalırken, teknik direktör Hami Mandıralı da kaçan fırsatlardan dert yand

Sivas’ı deplasmanda 4-0 yenerek geleceğe dair olumlu sinyaller veren Trabzonspor, 2 haftadır sessizliğe gömüldü.
 
Bordo-Mavililer, Kasımpaşa’nın ardından Elazığ ile de golsüz berabere kalırken, teknik direktör Hami Mandıralı da kaçan fırsatlardan dert yandı. Maç içinde yine hücuma yönelik hamleler yapan ve çift forvete dönerek risk alan Karadeniz ekibinin hocası, yakalanan fırsatlardan memnun ama skor üretemedikleri için mutsuzdu. Maçı değerlendiren genç teknik adam, “Sıkıntılı rakibimizle deplasmanda oynadığımız bir maçta bu kadar pozisyona girmek, daha üretken taraf olmak güzel. Ancak çok pozisyona girip bu kadar fırsat harcamak üzüyor insanı. Kritik haftalardayız. Avrupa hedefimiz var. Mazeret değil iş üretmek durumundayız. Çok gönülden oynayan oyuncularım var ama yetmedi” ifadelerini kullandı.
 
‘Birlikte hareket edip, beraber çözeceğiz’
 
Önümüzdeki haftalarda pozisyon bulan Trabzonspor’a ek olarak gol de atabilen bir takım haline geleceklerini de belirten Hami Mandıralı, “Kendi içimizde alternatiflerden daha üretken bir takım yaratacağız. İsimler üzerinden gitmek doğru değil, hep birlikte hareket edeceğiz, sorunların üstesinden geleceğiz” mesajlarını gönderdi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri