Mahmut Aksu son noktayı koydu

Yönetici Mahmut Aksu, "Böyle bir teklifi düşünmeyiz bile" mesajını yolladı. Sezon başındaki Yattara'nın transfer öyküsü yeni unutulmaya başlamıştı ki, aynı defter bu kez Real Madrid özneli olarak açıldı. İspanya kaynaklı haberlere göre dünyaca ünlü kulüp

Yönetici Mahmut Aksu, "Böyle bir teklifi düşünmeyiz bile" mesajını yolladı.

Sezon başındaki Yattara'nın transfer öyküsü yeni unutulmaya başlamıştı ki, aynı defter bu kez Real Madrid özneli olarak açıldı. İspanya kaynaklı haberlere göre dünyaca ünlü kulüp Devler Ligi'nde kadro sıkıntısı yaşıyor ve bu alan için yıldız arıyordu. Real'in Fenerbahçe'nin hocası Aragones'in de telkinleriyle Gineli'yi düşündüğü ileri sürülürken, ortaya atılan rakamlar ise tepkiyle karşılandı. Haberlere göre Real, 5 ay için Trabzon'a 1.5 milyon Euro önerecekti.

Aksu noktayı koydu
Son olarak Alanzinho için Norveç'in Stabaek takımına 4 milyon Euro ödeyen Karadeniz temsilcisinin yöneticisi Mahmut Aksu, böyle bir öneriyi düşünmelerinin dahi mümkün olmayacağını belirtti. İddia şekilde yola devam ettiklerini hatırlatan Aksu, “Transfere 50 milyon TL harcamış, ara transferde bile ciddi paralar harcamış bir kulübüz. Satılmayacak oyuncu yoktur tamam ama bahsedilen rakamları düşünmeyiz dahi. Bunları ciddiyetten uzak buluyoruz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri