"Kötü bir süreçten geçiyoruz"

Samsunspor'un Nijeryalı oyuncusu Simon Terwase Zenke, takım olarak kötü bir süreçten geçtiklerini söyledi.Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Cuma günü iç sahada oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürüyor.Nuri Asan Tesisleri'nde, tek

Samsunspor'un Nijeryalı oyuncusu Simon Terwase Zenke, takım olarak kötü bir süreçten geçtiklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Cuma günü iç sahada oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik direktör Vladimir Petkovic gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı devam eden kaleci Ertuğrul Taşkıran dışında tüm oyuncular katıldı.

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana düz koşu ile başlayan kırmızı beyazlı ekip, ardından dar alanda kısa pas çalışması ile devam etti. Antrenman yarı sahada çift kale maçla sona erdi.

Antrenman sonrasında bir açıklama yapan Karadeniz ekibinin Nijeryalı oyuncusu Simon Terwase Zenke, takım olarak kötü bir süreçten geçtiklerini söyledi.

Yaşanan olumsuzlukları önümüzdeki süreçte telafi edeceklerine inandıklarını ifade eden Zenke, ''Kötü bir süreçten geçtiğimiz doğru. Özelikle bu kalitede bir takımın 4 hafta üst üste gol atamamış olması ve kötü sonuçlar alması beni olduğu kadar herkesi şaşırttı. Bu durumu en kısa sürede değiştirmek istiyoruz'' dedi.
Bu hafta konuk edecekleri başkent ekibi ile zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını belirten Zenke, şunları kaydetti:

''Ankaragücü maçının çok zor bir maç olacağı belli. Rakibimiz de bizim gibi zor bir süreçten geçiyor. Onlarında acil puana ihtiyacı. Bu karşılaşmadan mutlaka 3 puan almak istiyoruz. Özellikle taraftarlarımızın on ikinci adam olarak yerlerini almalarını, yanımızda olamaları ve bize destek vermelerini istiyorum. Ben bir hücum oyuncusuyum her maça gol atmak için çıkıyorum. Ankaragücü maçında elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum.''

Kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli isimlerinden Ergün Teber ise 9 haftalık süreçte toplanan 7 puanla sıkıntılı bir dönem yaşadıklarını belirterek, ''Son bir kaç haftadır iyi bir futbol oynuyoruz. Eskişehirspor maçının ilk yarısını saymazsak gol yemiyoruz fakat gol yollarında da sıkıntı yaşıyoruz'' dedi.

Bu sıkıntıları takım olarak aşacaklarını vurgulayan Teber, ''Elbette bu sıkıntıyı aşacağımızı düşünüyoruz. Bunun için olmazsa olmaz bir Ankaragücü maçı var. Ankaragücü maçı bizim için çok önemli ve mutlak galip gelmek istediğimiz bir maç olacak. Taraftar ve basının bu takıma sahip çıkması gerekiyor. Kötü bir süreç geçiriyoruz. İnanın bizler herkesten daha çok üzülüyoruz. Bu takımı toparlayacak olanda bizleriz. Bizim tek ricamız taraftarlarımızın stadı bir an önce doldurmasıdır'' diye konuştu.

Samsunspor'un deneyimli oyuncularından Dilaver Güçlü'de Ankaragücü maçının kendileri açısından çok önemli bir karşılaşma olduğuna değindi.

Güçlü, ''Ankaragücü maçı bizim açımızdan en önemli maç diyebilirim. Kötü bir süreçten geçiyoruz. Takımda moraller bozuk. Ankaragücü maçına iyi hazırlanıyoruz. Allah izin verirse bu maçtan 3 puanı alıp yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz'' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri