Konyaspor Adanaspor'u yendi

Atiker Konyaspor, Adanaspor'u deplasmanda 1-0 yendi.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Atiker Konyaspor, Adanaspor'u deplasmanda 1-0 yendi.


Karşılaşmanın 29. dakikasında Jonsson Atiker Konyaspor'u Adanaspor karşısında 1-0 öne geçirdi. Golün asissitini Skubic yaptı.  Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi. Maçın 84. dakikasında sahaya atılan yabancı maddelerden biri Konyasporlu futbolcuya isabet etti ve karşılaşma bir süre durdu. Sonrasında ise bir taraftara sahaya girdi. Karşılaşma 15 dakikalık aradan sonra Konyaspor'un taç atışı ile devam etti.

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve Atiker Konyaspor sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. 

Adanaspor: 0 - Atiker Konyaspor: 1

Stat: 5 Ocak Fatih Terim

Hakemler: Halil Umut Meler, Alpaslan Dedeş, Cevdet Kömürcüoğlu

Adanaspor: Itandje, Halil İbrahim Pehlivan, Didi, Ramos, Digao, Roni, Cem Özdemir (Dk. 79 Reynaldo), Koman, Foguinho, Magaye, Vinicius (Dk. 63 Ahmet Dereli)

Atiker Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Vukovic, Ali Turan, Douglas (Dk. 39 Fofana), Skubic, Hadziahmetovic, Jonsson (Dk. 87 Halil İbrahim Sönmez), Ali Çamdalı, Bajic, Ömer Ali Şahiner, Rangelov (Dk. 76 Volkan Fındıklı)

Gol: Dk. 29 Jonsson (Atiker Konyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 67 Ahmet Dereli, Dk. 77 Digao (Adanaspor)
 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri