Konya'da Güldüren iddialı

Konyasporlu futbolcu İsmail Güldüren “Biz rakip ayırmıyoruz ve bütün maçlarımızı kazanmaya bakıyoruz. Bu maçlara iyi konsantre olduğumuz zaman kazanacağımızı düşünüyoruz. Trabzonspor maçında Konyaspor'un iyi bir takım olduğunu tekrar göstermek istiyoruz”

Konyasporlu futbolcu İsmail Güldüren “Biz rakip ayırmıyoruz ve bütün maçlarımızı kazanmaya bakıyoruz. Bu maçlara iyi konsantre olduğumuz zaman kazanacağımızı düşünüyoruz. Trabzonspor maçında Konyaspor'un iyi bir takım olduğunu tekrar göstermek istiyoruz” dedi.

Konyaspor'un Turkcell Süper Lig'de geride kalan 5 haftalık dönemde sergilediği performansın beklenildiği gibi olmadığının farkında olduklarını ifade eden tecrübeli oyuncu İsmail Güldüren “Bu sene lige bakıldığında bütün maçların zor olduğunu sonuçlardan görebiliyoruz. Biz rakip ayırmıyoruz ve bütün maçlarımızı kazanmaya bakıyoruz. Bu maçlara iyi konsantre olduğumuz zaman kazanacağımızı düşünüyoruz. Önümüzde bir Trabzonspor maçı var. Bütün hafta boyunca çok iyi çalıştık. Galatasaray mağlubiyetini kendi aramızda konuşarak atlattık. Trabzonspor maçında Konyaspor'un iyi bir takım olduğunu tekrar göstermek istiyoruz” dedi.

Ligde sergilediği kötü performanstan dolayı gelen eleştirilerin normal olduğunu belirten İsmail Güldüren, “Eleştiriye her zaman varım. Eğer kötüysen eleştirileceksin. Ben futbol hayatım boyunca en kötü sezon başlangıcını Konyaspor'da yaptım. Ama artık o günler geride kaldı diye düşünüyorum. Benim futbol mantalitemi herkes bilir. Çok çalışıp iyi konsantre olan bir futbolcuyum. Geride kalan sürede iyi çalıştığımı ve bunu atlattığıma inanıyorum. Önümüzdeki maçlarda İsmail Güldüren'in nasıl bir futbolcu olduğunu göstereceğimi düşünüyorum” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri