"Kendiniz için oynayın"

Şenol Güneş, takımı zihinsel olarak maça hazırladı. Tecrübeli hoca oyuncularına, “Avrupa'da mı yoksa Şampiyonlar Ligi'nde mi olmak istiyorsunuz? Çıkın kendiniz için oynayın, kararı siz verin” diye seslendi.Süper Final'deki ilk maçında Fenerbahçe ile karşı

Şenol Güneş, takımı zihinsel olarak maça hazırladı. Tecrübeli hoca oyuncularına, “Avrupa'da mı yoksa Şampiyonlar Ligi'nde mi olmak istiyorsunuz? Çıkın kendiniz için oynayın, kararı siz verin” diye seslendi.

Süper Final'deki ilk maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularını zorlu mücadeleye hem zihinsel hem de taktiksel olarak hazırlıyor.

Şenol Güneş'in, futbolcularından tek istediği şey, kendileri için mücadele etmeleri...

Deneyimli çalıştırıcının oyuncularıyla yaptığı toplantılarda, “Onlara neler yapabileceğinizi gösterin. Öncelikli olarak çıkın kendiniz için oynayın. Şampiyonlar Ligi'nde mi yoksa Avrupa Ligi'nde mi yer almak istiyorsunuz? Kararı siz verin” dediği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri