Kaynak "Trabzonspor'un hedefi Play-off

 Trabzonspor Antrenörü Ahmet Kaynak, ligde Çankaya Belediye ANKA karşısında haklı bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.Kaynak, yaptığı açıklamada, rakiplerini 29-27 yenerek zorlu bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, "Son haftalardaki çıkışımızı bu

 Trabzonspor Antrenörü Ahmet Kaynak, ligde Çankaya Belediye ANKA karşısında haklı bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Kaynak, yaptığı açıklamada, rakiplerini 29-27 yenerek zorlu bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, "Son haftalardaki çıkışımızı bu karşılaşmayla da sürdürdük. Oyuncularım maçtan hiç kopmadı. Karşılıklı sayılarla geçen müsabakayı lehimize sonuçlandırmayı başararak haklı bir galibiyet aldık" dedi.

Amaçlarının öncelikle alt sıralardan uzaklaşıp play-offa kalmak olduğunu ifade eden Kaynak, "Bu nedenle Çankaya Belediye ANKA galibiyeti bizim için çok önemliydi. Hedeflerimize yaklaşabilmemiz için galibiyetlerimizin arkasının gelmesi gerekir. Takım olarak gayet iyi bir seviyeye geldik. İyi sonuçlarla yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri