Kardeş kulüp Şanlıurfa'dan mesaj var

 Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Trabzonspor ile eşleşen Şanlıurfaspor'da, teknik direktör Bahri Kaya, kurayı değerlendirdi.. 1461 ile evinde oynadığı maç olaylar nedeniyle yarım kalan Trabzonspor'un kardeş kulübü Şanlıurfaspor'a kupada rakıp Trabzonspor

 Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Trabzonspor ile eşleşen Şanlıurfaspor'da, teknik direktör Bahri Kaya, kurayı değerlendirdi..
 

1461 ile evinde oynadığı maç olaylar nedeniyle yarım kalan Trabzonspor'un kardeş kulübü Şanlıurfaspor'a kupada rakıp Trabzonspor çıktı. Teknik Direktörlüğünü Bahri Kaya'nın yaptığı Trabzonspor'un kardeş kulübü Şanlıurfaspor , üst üste Karadeniz takımlarıyla karşı karşıya gelecek.

 Geçen hafta Göztepe’ye mağlup olan Şanlıurfaspor'da teknik direktör Bahri Kaya  bu mağlubiyetin kendilerine yakışmadığını belirterek, "İlk hedefimiz ligde karşılaşacağımız Samsunspor maçı.

Bu maçta kazanacağımız moral motivasyonla Trabzonspor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. Pazartesi gününden sonra gündemimizde kardeş kulübümüz olan Trabzonspor maçı olacak. Gereken tüm önlemleri alıp Türkiye Kupası'nda da elimizden gelen en iyi oyunu sahaya yansıtacağız" dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri