Kafkas iddialı: Çok iyi hazırlandık

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında evinde oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde kulüp tesislerinde bir araya gelen sarı-kırmızılı futbolcular, pazartesi günü oynayac

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında evinde oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde kulüp tesislerinde bir araya gelen sarı-kırmızılı futbolcular, pazartesi günü oynayacakları Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana düz koşu ile başlayan futbolcular, ısınma hareketleri ve kondisyon çalışmaları ile devam etti. Antrenmanda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Tolunay Kafkas maça oldukça iyi hazırlandıklarını ifade ederek iyi bir maç olması temennisinde bulundu. Kafkas, “Oldukça iyi hazırlandık. Özellikle fiziksel açıdan iyi antrenmanlar yaptık. Bir tane de özel maç oynadık az oynayan ve yeni gelen arkadaşlarımız için. Maça iyi hazırlanıyoruz. Bütün çalışmalarımız da bu doğrultuda. İlk kez de saha ve seyircimiz önünde oynayacağız. Umarım iyi bir maç olur” dedi.

"HERKES ÜZERİNE NE GÖREV DÜŞÜYORSA YAPMALI"

İlk kez seyircileri önünde maça çıkacaklarını dile getiren teknik direktör Tolunay Kafkas, taraftarlardan stadı doldurarak birlik ve beraberlik mesajları vermelerini istedi. Ülkenin içinde bulunduğu zor durumda herkesin üzerine düşeni yapmasını gerektiğini vurgulayan Kafkas, “Maçtan ziyade birlik ve beraberliği sahanın içerisinde 30 bin kişi sağlamalı. Elimizde bayraklarla üzerimize ne düşüyorsa ülkemizin içinde bulunduğu zor durumda bizler de bir şeyler yapmalıyız. Her türlü yardımı yapmalıyız. Umarım seyircimiz bu zor günlerde ülkesine, takımına kenetlenerek sahip çıkar. Provokasyonlara gelmemek lazım, dikkat etmek lazım. Buna bir çözüm bulmak lazım. Bu çözümün sadece siyasiler değil herkes bir parçası. Bundan kimsenin kaçmaması gerekiyor. Herkes üzerine ne görev düşüyorsa yapmalı. Bazı şeyler de sınırları aşıyor. Yine de metanetli olmakta fayda var. Oyuna gelmemek lazım” şeklinde konuştu.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, sakat ve cezalı oyuncularının da bulunmadığını sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri