Jaja idmana geç katıldı

Spor Toto Süper Lig'de dün sahasında Medical Park Antalyaspor ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, hafta sonu deplasmanda Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına 12 futbolcu ile başladı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesi

Spor Toto Süper Lig'de dün sahasında Medical Park Antalyaspor ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, hafta sonu deplasmanda Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına 12 futbolcu ile başladı.

 

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, milli takım kamplarına giden Yattara, Glowacki, Engin, Burak, Selçuk, Serkan, Umut, Mustafa, Ferhat ve Ceyhun ile birlikte sakatlıkları bulunan Onur ve Egemen katılmadı.

Antrenmana, Brezilyalı futbolcu Jaja geç katıldı. İdmanın başlamasından yaklaşık yarım saat sonra tesislere gelerek antrenmana katılan Jaja ile daha sonra teknik direktör Şenol Güneş saha içinde bir görüşme yaptı. Jaja'nın izin dahilinde idmana geç katıldığı belirtildi.

Teknik direktör Güneş, antrenmanı izleyen kulüp başkanı Sadri Şener ve kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar ile uzun süre sohbet etti.

Medical Park Antalyaspor maçında 90 dakika forma giyen oyuncular koşu yaparken diğerleri kondisyona yönelik çalışma gerçekleştirdi.

 

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri