İnter Trabzon'dan sonra mahvoldu

Trabzonspor'a 1-0 yenilen İnter'in yüzü gülmüyor... Şampiyonlar Ligi B grubu maçında kendi evinde Trabzonspor'a 1-0 mağlup olduktan sonra bir türlü kendine gelemeyen İtalya ekibi bu hafta da Seri A'da mağlup oldu.UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Trabzonspor'un g

Trabzonspor'a 1-0 yenilen İnter'in yüzü gülmüyor... Şampiyonlar Ligi B grubu maçında kendi evinde Trabzonspor'a 1-0 mağlup olduktan sonra bir türlü kendine gelemeyen İtalya ekibi bu hafta da Seri A'da mağlup oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Trabzonspor'un grubunda yer alan takımlardan Inter, Seri A’da deplasmanda oynadığı karşılaşmada Novara’ya 3-1 mağlup oldu.

Ev sahibi ekip, 38. dakikada Meggiorini'nin golüyle devre arasına 1-0 üstün girdi.  Bu skorun ardından Inter, 3 maçta sadece 1 puanda kalırken, ligdeki ilk galibiyetini alan Novara, 4 puana yükseldi.

Inter sahada  Julio Cesar - Lucio, Ranocchia, Chivu - Zanetti,  Cambiasso, Sneijder (Zarate), Nagatomo - Castaignos (Obi), Milito,  Forlan (Pazzini) tertibiyle mücadele etti.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri