Hüseyin: Haksız eleştiriliyoruz

Trabzonspor'da kaptan Hüseyin Çimşir ve Umut Bulut, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın açıklaması düzenledi.Kaptan Hüseyin Çimşir ve Umut Bulut açıklama yaptı.TARAFTARA ÇOK İŞ DÜŞÜYORHüseyin Çimşir, "Bu hafta Sivas maçı zor olacak, ligin zirvesindeyiz,

Trabzonspor'da kaptan Hüseyin Çimşir ve Umut Bulut, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın açıklaması düzenledi.

Kaptan Hüseyin Çimşir ve Umut Bulut açıklama yaptı.

TARAFTARA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR

Hüseyin Çimşir, "Bu hafta Sivas maçı zor olacak, ligin zirvesindeyiz, sahamızda kazanmak istiyoruz, taraftraımızın desteği ile kazanırız, taraftarımız stadı doldurmasını istiyoruz. centilmence bir maç olmasını istiyoruz"

ELEŞTİRİLERİ HAK ETMİYORUM

"Trabzonsporun kaptanıyım, futbolcular her dönem sorun yaşayabilir doğaldır, ben işimi yapmaya çalışıyorum. Lig devam ediyor, en iyi sezon geçirmek istiyoruz, eleştiriler futbolda olur, acımazsı eleştiriler oldu, bu eleştirileri hak etmedim"

 

KAÇTI BIRAKTI, DENİLMESİN, MÜCADELE ETMEYİ SEVİYORUM"

"Takım olmak zor, bizi halen daha takım olmadık, bu yolda ilerliyoruz, bunda saha sonuçları çok önemli, yapılan transferler, hedefi olan takımız, 11. haftada beraber üzül ürüyoruz, beraber seviniyoruz. 11. haftanın sonunda en yakın rakibimize 4 puan fark var. Sezon sonunda hedeflediğimiz yerde bitiririz. Mücadele etmeyi seviniyorum, kaçtı bıraktı denilmektense mücadele etmeyi seviniyorum"

TS İLE KAĞIT ÜZERİDE SÖZLEŞME YAPMAM

 "Trabzonspor ile sözl

eşmem kağıt üzerinde olmam. Tek düşüncem Trabzonsporun başarısıdır"

 

TAHRİKLERE KAPILMAYALIM

"Geçmişe takılıp kalmamak lazım, olaylı maçtan sonra da Sivasla maç yaptık, futbolda güzel şeyler olmalı, taraftarımız sağduyulu ve centilmendir, takımlarını iyi bir şekilde destekleyeceklerdir, saha içinse sıkıntı olabilir ama taraftarımız takımlarını iyi bir şekilde desteklemeli, tahriklere kapılmamalı"

 

TRABZONSPOR'UN HEDEFİ ŞAMPİYONLUKTUR

 "

Bu maç çok önemli bir maç dönüm maçı alacağımız galibiyet bize artı olacaktır, şampiyonluk çok fazla telaffuz etmek istemiyoruz, baskı olmamamsı için çok fazla kullanılmasını istemiyoruz, Trabzonspor'un hedefi tabi ki şampiyonluktur"

 

 

Umut Bulut açıklama yaptı.

 

ELEŞTİRİLERE KATILMIYORUZ

 

Umut Bulut, “Gökhan ile Umut'un ikili oluşturmadığı eleştirisine katılmıyorum, yeni takımız, birbirine yeni yeni alışıyoruz, Gol atamadığımız pozisyonlarda da asisler  yaptık”

 

GÖHKAN İLE ANLAŞAMADIĞIMIZ DOĞRU DEĞİL

"Bazı özelliklerimiz birbirine yakın, anlaşamadığımız algılanıyor ama her geçen hafta daha iyi olacağız, anlaşmamız olduğunu düşünmüyorum"

 

YATTARA ÇOK İYİ FUTBOLCU

"Yattara'nın transferi ile ilgili Umut Bulut, Yattara çok iyi futbolcu, maçı çevirecek futbolcu, Yattara'yı kazanmamız lazım, inişli çıkışlı dönemler olabilir"

 

DERBİ MAÇLARINDA İYİ OYNADIK

 

"Derbi maçlarında çok iyi top oynadık, girdiğimiz pozisyonları atmamız lazım karşımızdaki takımlarda büyük takımlar, Galatasaray ve Beşiktaş karşısında çok iyi oynadık, girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik"

 

FATİH ABİ TRANSFERİ OLABİLİR, ÜZERİMİZDE BASKI YOK

 

 "

Fatih Tekke'nin Trabzonspor'a transfer olacak haberleri sizin üzerinizde baskı yaratıyor mu sorusu üzerine  Fatih abi olabilir, gelebilir, önemli olan Trabzonspor'un başarısıdır”

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri