Hoca değişti hiçbirşey fark etmedi

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Karabükspor'a konuk olan Beşiktaş, 9 kişi kaldığı maçta rakibiyle 1-1 berabere kaldı ve deplasmandaki galibiyet hasretini 7 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig'de normal sezonun son haftasında Beşiktaş, deplasmanda Kard

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Karabükspor'a konuk olan Beşiktaş, 9 kişi kaldığı maçta rakibiyle 1-1 berabere kaldı ve deplasmandaki galibiyet hasretini 7 maça çıkardı.

 

Spor Toto Süper Lig'de normal sezonun son haftasında Beşiktaş, deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşı karşıya geldi.

 

Doktor Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan müsabaka 1-1'lik eşitlikle sona erdi ve iki takım sahadan birer puanla ayrıldı. Beşiktaş'ın tek golü Filip Holosko'nun ayağından gelirken; ligin ikinci yarısındaki kendi evinde oynadığı 8 maçı da kazanan Karabükspor'un, Mehmet Yıldız ile bulduğu gol galibiyet serisini kurtarmaya yetmedi.

 

Karabükspor bu skorun ardından sezonu 44 puanla tamamlarken; Beşiktaş 55 puana ulaştı ve Süper Final Şampiyonluk Grubu'na 28 puan taşımayı başardı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri