Hekimoğlu Trabzon kaçan 2 puana üzülüyor

Avcı, “Alınan bir puana değil, kaçan iki puana üzülüyoruz” dedi.

Hekimoğlu Trabzon Teknik Direktörü Alper Avcı, Manisa FK maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 “ALINAN BİR PUANA DEĞİL, KAÇAN İKİ PUANA ÜZÜLÜYORUZ”

Teknik direktör Alper Avcı, "Oyuncularımı müsabakada göstermiş oldukları hem istek hem de taktiksel disiplinden dolayı tebrik ediyorum. Kendi sahamızda play off daki rakiplerimizden biriyle oynadık, oyuna iyi başladık, özellikle ikinci bölgede yaptığımız baskı ile kazandığımız topları on bölgeye direkt paslarla hızlı çıkışlar yaptık. Pozisyonlara da girdik fakat skoru yapamadık. Takım savunmasını tüm maç boyunca doğru uyguladık, yakın ve temaslı oynayabildiğimizde savunma anlamında problem yaşamayacağımızı gösterdik. Oyunun son bölümünde hücum geçişlerinde sayısal üstünlüğü sağlama sansımız olsaydı sahadan galip ayrılabilirdik. Manisa maçı gösterdi ki oyuncularımız konsantrasyonu yüksek tuttukları ve kazanmayı istedikleri her müsabakadan hem oyun hem de skor olarak ustun ayrılabilir. Kazandığımız bir puana değil kaybettiğimiz iki puana üzülüyoruz.Sezon başından beri sure gelen oyunsal gelişimimizi devam ettirip sezon sonunda hakkettiğimiz yerde olmak istiyoruz” dedi.

TAKIM İZİNLİ

Hekimoğlu Trabzon günü izinli olarak geçirecek. Deplasmanda oynayacağı Amedspor maçının hazırlıkları Salı günü yapılacak antrenmanla başlayacak.

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri