Hasan Yener'den özel açıklamalar

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Haber61TV'ye özel açıklamalarda bulundu.Yener, Trabzonspor'un Bayramlaşma töreninde katıldığı canlı yayın programında, yeni transfer Marek Cech'le ilgili "Marek Cech şu anda İstanbul’da sağlık kontrollerinden geçir

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Haber61TV'ye özel açıklamalarda bulundu.

Yener, Trabzonspor'un Bayramlaşma töreninde katıldığı canlı yayın programında, yeni transfer Marek Cech'le ilgili "Marek Cech şu anda İstanbul’da sağlık kontrollerinden geçiriliyor. Bir sorun çıkmazsa imza atıp milli takımının kampına gidecek. Transferde iki futbolcuyla daha ilgileniyoruz. Perşembe gününe kadar yetiştirmeye çalışıyoruz. Süremiz çok kısıtlı. UEFA’dan ek transfer süresi istedik. Ancak taleplerimize red cevapı verdiler" dedi.

Öte yandan Sapara transferi ile ilgili de açıklamalarda da bulunan Hasan Yener "Ankaragücü’nün kötü durumundan faydalanmak istemedik. Oyuncuyu makul bir transfer bedeliyle transfer etmek istedik. Ankaragücü’de bu davranışımızdan dolayı bize teşekkür etti. Bu oyuncuyla ciddi bir şekilde ilgileniyoruz" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri