Hami Terime teşekkür etti

17. Avrupa Ümitler Futbol Şampiyonası 2. Eleme Grubu Son Maçında Ermenistan'ı 4 -0 Yenen Türkiye Ümit Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Takım Ruhunu Sahaya Yansıtarak Farklı Bir Skor Elde Ettiklerini Söyledi.17. Avrupa Ümitler Futbol Şampi

17. Avrupa Ümitler Futbol Şampiyonası 2. Eleme Grubu Son Maçında Ermenistan'ı 4 -0 Yenen Türkiye Ümit Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Takım Ruhunu Sahaya Yansıtarak Farklı Bir Skor Elde Ettiklerini Söyledi.

17. Avrupa Ümitler Futbol Şampiyonası 2. eleme grubu son maçında Ermenistan'ı 4-0 yenen Türkiye Ümit Milli Takımı'nın teknik direktörü Hami Mandıralı, takım ruhunu sahaya yansıtarak farklı bir skor elde ettiklerini söyledi.

Maçtan sonra basın toplantısı düzenleyen Mandıralı, ilk maçta deplasmanda yenildikleri Ermenistan'ı rövanşta yenmek için sahaya çıktıklarını belirterek, ''Oyuncularım yeteneklerini ve takım ruhunu sahaya yansıtınca, farklı bir skorla kazandık. Bize güvenip milli takımı emanet eden Fatih Terim'e teşekkür ediyorum'' dedi.

Hami Mandıralı, play-off elemelerinde de başarılı olacaklarını vurgulayarak, ''Hedefimiz Avrupa Şampiyonası finallerine gidip, orada da şampiyon olmak. Bunun için kalite ve kapasitemiz yeterli. Oraya tam kadro gittiğimiz zaman Türk futbolcusunun neler yapabileceğini göstermek istiyoruz'' diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri