Halilhodzic: Hayal kırıklığı

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhdozic, 2-0 kaybedilen Köln maçı sınrası açıklamalarda bulundu.Halilhodzic, "İlk maçtaki gibi hayal kırıklığı. Çok sinirliyim. Bunu konuşmamıştık. Benim umduğum grup bu grup değil. Çok sinirliyim" dedi.AÇIKLAMALARI
Halilhodzic: Hayal kırıklığı

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhdozic, 2-0 kaybedilen Köln maçı sınrası açıklamalarda bulundu.

Halilhodzic, "İlk maçtaki gibi hayal kırıklığı. Çok sinirliyim. Bunu konuşmamıştık. Benim umduğum grup bu grup değil. Çok sinirliyim" dedi.

AÇIKLAMALARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.