Hakan Milli kadrodan çıkarıldı

Ermenistan'la oynanan maçta sol dizinin arkasına darbe alan ve alt arka adale grubunda zorlanma tespit edilen Hakan Balta'nın bu sabah son kontrolleri yapıldı ve MR'ı çekildi. Adale grubundaki problemin sürdüğü görülen Hakan Balta, oynamak istediğini bild

Ermenistan'la oynanan maçta sol dizinin arkasına darbe alan ve alt arka adale grubunda zorlanma tespit edilen Hakan Balta'nın bu sabah son kontrolleri yapıldı ve MR'ı çekildi. Adale grubundaki problemin sürdüğü görülen Hakan Balta, oynamak istediğini bildirmesine karşın kadrodan çıkarıldı.

Teknik heyet, sağlık ekibi ile yaptığı görüşmenin ardından böyle bir karar alırken, oyuncunun önümüzdeki dönemde yoğun programı düşünülerek sağlık durumunun riske edilmek istenmediği bildirildi. Hakan Balta bu akşam Belçika maçında forma giyemeyecek.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri