Hacıosmanoğlu Başbakan'la görüşecek

18 Haziran Salı günü TFF'nin olağan mali genel kurulu için Ankara'ya gidecek olan başkan Hacıosmanoğlu'nun, UEFA'nın kararları konusunda TFF ile Fenerbahçe'nin son günlerdeki yakınlaşmasından rahatsız olduğu öğrenildi. Bordo-mavili kulüpte yeni göreve baş

18 Haziran Salı günü TFF'nin olağan mali genel kurulu için Ankara'ya gidecek olan başkan Hacıosmanoğlu'nun, UEFA'nın kararları konusunda TFF ile Fenerbahçe'nin son günlerdeki yakınlaşmasından rahatsız olduğu öğrenildi. Bordo-mavili kulüpte yeni göreve başlamaları münasebetiyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan görüşme talep edecek olan Hacıosmanoğlu'nun Erdoğan'a yaşanan son gelişmeler hakkında sıkıntılarını anlatacağı öğrenildi. Hacıosmanoğlu, seçim çalışmaları boyunca "temiz futbol" için çalışacaklarını söylemişti.
 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri