Güney;Forvet arayışımız sürüyor

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney Haber61 TV'ye Trabzonspor'un UEFA Avrıupa Ligi kuraları ve yapılacak olan forvet transferi hakkında önemli açıklamalar yaptı.AVANTAJLI KURALAR BEKLİYORDUKGenel sekreter Köksal Güney Avrupa ligi Kuraları ile ilgili

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney Haber61 TV'ye Trabzonspor'un UEFA Avrıupa Ligi kuraları ve yapılacak olan forvet transferi hakkında önemli açıklamalar yaptı.

AVANTAJLI KURALAR BEKLİYORDUK

Genel sekreter Köksal Güney Avrupa ligi Kuraları ile ilgili avantajlı bir kura beklediklerini belirterek ''biliyorsunun dün akşamki maçla birlikte kendi sahamızda da galibiyet alarak gruplardan içeriye girdik. İkinci torbadaydık biz. Biraz daha avantajlı kuralar bekliyorduk ve bana görede umduğumuz oldu. Ben bizim grupta Lazio ile çekişeceğimizi düşünüyorum. Legie warsava'da bizi zorlayabilir.Ama ben eminim bu gruptan çıkacağız. Lazio ile birlikte birinci ve ikinci olarak belki biz belki onlar birinci ama lazio ile birlikte bu gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. ben kuradan şahsen memnunum. belki çok daha iyi olabilirdi ama bu kuranın bizi tatmin ettiğini memnun ettiğini söylemek istiyorum'' ifadelerini kullandı.

FORVET TRANSFERİ DİREKTEN DÖNDÜ

Köksal Güney forvet transferi konusunda şunları söyledi; ''Biz, gerek Başkanımız gerekse yönetim kurulu olarak düşüncemiz teknik ekibimizinde bu konuda bir isteği var. Şunu söylemek istiyorum belkide şuanda bile çalışmalarımız sürüyor. Bu konuda istekliyiz. Sizlerde çok iyi biliyorsunuz, bunlar basına da yansıdı. Bir takım isimlerle konuşuldu. Tabiri caizse direkten döndü diyebiliriz. O şekilde bir takım uyuşmazlıklar oldu. Gerek maddi gerekse kulübünden izin alamaması, bağlantısını koparamaması, gerekse de Türkiye'yi tercih etmemesi nedeniyle anlaşma noktasına gelmiş transferlerin kıyısından kenarından dönüldü. Ama taraftarımıza şunu söylüyoruz. Forvet transferi gündemimiz de var. Golcü transferi yapmak istiyoruz. Transferi de onunla bitirmek istiyoruz.

BEN GERÇEKÇİ BİR İNSANIM

İnsanlar gündemde var da neden yapılmıyor diyebilirler. Taraftarlarımızdan şunu istiyoruz. Hep diyoruz ya ağlama değil çözüm üretme yeri Trabzonspor Yönetim Kurulu. Onlarda çok iyi biliyor ki hakikaten zor şartlarda kulübü devraldık. En önemli nedeni gerek ekonomik gerekse de yabancı transferi kontenjanını zamanında boşaltamamak bununda nedeni kulübü gereğinden fazla ekonomik zarara uğratmamak nedeniyle bir takım aksaklıklar yaşandı. Şimdi yine bunları aşmaya çalışıyoruz. Forvet transferi gündemde, yapmak istiyoruz. şu saatlerde bile uğraşılıyr bundan emin olsunlar. Fakat bu tamamiylebizim olmazsa olmazımız değil. Eğer kulübü maddi külfetlere sokacaksa ve bizim taşıyabileceğimizden fazla maddi külfet olacaksa belki bir nebze transferin gerçekleşmemesi olabilir.

Yarın bu olmadığında bir aksilik olabilir. Ben tekrar ediyorum bir isim sözylememiz zor ama arayışlarımız sürüyor. Biliyorsunuz Eylül'ün 3'üne kadar oyuncuları bildirmemiz lazım. Ayın 3'ü son saatlere kadar forvet arayışlarımız sürüyor.''

BARRİOS'TA ÖNEMLİ AŞAMALAR KAYDETTİK

Barrios transferinin direkten dönüğünü ifade eden Güney ''ben direkten döndü diyerek özelllikle benim bahsettiğim daha önceki olaylar. Mesela Lucas Barrios olayını ben size söyleyeyim. Özellilke Berbatov olayı daha yakın olay. Barrios olayında gerçekten önemli aşamalar kaydetmiştik. Ciddi şekilde transferini düşünüyorduk ve gerçekleştirmek üzereydik. Bunun gibi bir kaç isimle görüşüldü. Salomon Kalou da bu isimlerden biri. Bu isimlerle gerçekten ilgilenildi'' dedi.

BERBATOVLA GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Genel Sekreter Köksal Güney Berbatov'la görüşmelerin zaman zaman sürdüğünü belirterek ''Şuanda Berbatov ismiyle ilgili çok spekülasyon yaratmak istemiyorum. Özellikle bu konuyla ilgilenen arkadaşlarımız var. Başkan bizzat takip ediyor. Bu konuda isim vermek istemiyorum. Berbatov'la görüşmeler zaman zaman devam ediyor. Olabilirliği araştırılıyor'' ifadelerini kullandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri