Güney: İyi bir kura oldu!

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi gruplarında karşılaşacağı takımlar belli oldu. Bordo Mavili ekip Ukrayna’nın Metalist Kharkiv, Polonya’nın Legia Varşova ve Belçika’nın Lokeren takımı ile eşleşti.İYİ BİR KURA OLDU!Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney H

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi gruplarında karşılaşacağı takımlar belli oldu. Bordo Mavili ekip Ukrayna’nın Metalist Kharkiv, Polonya’nın Legia Varşova ve Belçika’nın Lokeren takımı ile eşleşti.

İYİ BİR KURA OLDU!

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney Haber61.net’e yaptığı değerlendirmede geçen yıl gruplardan lider olarak çıktıklarını belirterek, “Bu yıl da play-off karşılaşmasını geçtik. Hiçbir rakip kolay değildir. Belli bir yerden sonra rakiplerin güçleri birbirlerine yakındır. Çektiğimiz kuradan memnunuz. Ben inanıyorum ki Trabzonspor bu gruptan çıkacaktır. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz ama biz kendimize güveniyoruz. Biz kadromuzu yaparken kadro derinliğimizi 3 kulvarda mücadele edecek şekilde kurduk. Hedeflerimiz büyüktü. Buna göre kadromuzu oluşturduk. Bizim futbolcularımıza ve teknik heyetimize olan güvenimiz tamdır. Yeni bir takım kurduk. Bu takımın 2-3 hafta içerisinde daha iyi işler yapacağına inanıyoruz. Trabzonspor’un bu gruptan çıkacağına inanıyorum ve futbolcularımıza güveniyoruz. Kura bizim için iyi bir kura oldu. Hiçbir zaman ciddiyeti elimizden bırakmamalıyız. Çünkü maçlar sahada kazanılıyor” dedi.

TANIDIK RAKİP AVANTAJ OLABİLİR!

Trabzonspor’un geçen sene gruplarda karşı karşıya geldiği Polonya takımı Legia Varşova’nın bu yılda kendilerine rakip olması konusunda “Legia Varşova zaten tanıdığımız rakip” diyen Köksal Güney, “İçerde ve dışarda mağlup etmeyi başarmıştık. Bu senede Legia ve diğer rakiplerimizin üzerinde bu grubu tamamlamak istiyoruz. Bir takımın tanıdık olması bizim açımızdan da avantaj olabilir. İfadelerini kullandı.

EN AZ İKİ TRANSFER DAHA!

Köksal Güney, en az iki transfer daha yapmak için yoğun olarak çalıştıklarını ifade ederek, “hedeflerimiz var. Hem yurt içinde hem yurt dışından transferlerimizi yaptık. Birkaç isim daha kadromuza katmayı düşünüyoruz. Gün geçtikçe işler zorlaşıyor. Transferin son gününe kadar çalışmalarımız sürecek. En az iki mevkiye daha takviye yapmak istiyoruz. Ama ben hiçbir zaman kesin olacak demiyorum. Olmazsa takımların oyuncularını vermek istememesi ve oyuncuların fiyatlarının Trabzonspor’un menfaatlerini çok zorlayacak düzeyde olması nedeniyle olmayabilir. Transfer yapmak istiyoruz. Şuana kadar bu konu ile uğraştık ve uğraşmaya devam ediyoruz. Trabzonspor’un parasal konuda bir sıkıntısı yok. Ancak önerilen rakamlar kulübün menfaatlerini çok zorlayacak rakamlar olursa, bu menfaatleri korumak adına transfer olmayabilir. Şunu herkes bilsin ki Trabzonspor’un maddi anlamda hiçbir sıkıntısı yoktur. Transfer yapmak içinde transfer sezonunun son gününe kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri