Güneş: "Her şey çok güzel"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve ardından da kulüp başkanı Sadri Şener, güvenlik görevlilerinin izin vermediği yerde bulunan taraftarların yanına giderek, onlarla selamlaştılar.Teknik direktör Güneş, kendilerine çok güzel bir karşılama yapıldığ

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve ardından da kulüp başkanı Sadri Şener, güvenlik görevlilerinin izin vermediği yerde bulunan taraftarların yanına giderek, onlarla selamlaştılar.

Teknik direktör Güneş, kendilerine çok güzel bir karşılama yapıldığını belirterek, ''Her şey çok güzel. Umarım yarın da çok güzel bir karşılaşma olur'' dedi.

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut ise Şanlıurfa'da güzel bir atmosferin bulunduğunu kaydederek, ''Burdaki güzel atmosfer maça da yansıyacaktır. İnşallah kupayı alacağız'' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri