Güneş bugün Trabzon’a bir daha doğmayacak

Trabzonspor deplasmanda karşılaştığı Elazığspor ile oynadığı karşılaşma sonrası istifa eden deneyimli teknik adam Şenol Güneş Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra bir süre kaldığı Trabzon’a bugün veda etti.Türkiye’nin en tecrübeli teknik adamı Güneş sabah 08

Trabzonspor deplasmanda karşılaştığı Elazığspor ile oynadığı karşılaşma sonrası istifa eden deneyimli teknik adam Şenol Güneş Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra bir süre kaldığı Trabzon’a bugün veda etti.

Türkiye’nin en tecrübeli teknik adamı Güneş sabah 08:20’de özel bir hava yoluna ait uçak ile İstanbul’a uçtu. Trabzonspor’un bugün oynayacağı Fenerbahçe maçını İstanbul’da seyretmesi beklenen Güneş 2009 yılında coşkulu bir karışlama ile geldiği Trabzon’a tek başına giderek veda etti.

Gözlerden kaçmayan bir ayrıntı ise Şenol Güneş’in şehirden ayrılışı sırasında Trabzonspor’da kimsenin olmaması idi. Düzenlemiş olduğu son basın toplantısında Güneş söylediği "Başarı hepimizin başarısızlık tek benim ve tek başıma gidiyorum” sözü bugünü anlatmış gibiydi. 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri