Gözler Sivas Maçında

Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Musa, Risp ve Ersen Martin katılmadı. Ayman ve Ceyhun ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Musa ve Risp haricindeki futbolcuların hafta sonunda

Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Musa, Risp ve Ersen Martin katılmadı. Ayman ve Ceyhun ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Musa ve Risp haricindeki futbolcuların hafta sonundaki maçta forma giyebilecekleri bildirildi.

Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda kondisyona yönelik hareketlerin ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Doğan, çift kale maçta futbolculara sık sık uyarılarda bulundu.

Trabzonspor, bu akşam yapacağı antrenmanla Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, bazı basın organlarında İngiltere'nin Southampton Kulübü'nden transfer önerisi aldığı iddia edilen Ömer Rıza'ya bir teklif gelmediğini söyledi.

Doğan, idman bitiminde Ömer Rıza ile birlikte sahayı terk ederken basın mensuplarına ''Hiç alakası olmayan şeyler yazılıyor. Ömer Rıza'ya gelen bir teklif yok'' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri