Gomis birinci, Burak ikinci oldu

Şampiyonlar Ligi'ne son dakikalarda CSKA Moskova'nın Inter'i yenmesiyle veda eden Trabzonspor'da Burak Yılmaz ofsayta en fazla düşen ikinci futbolcu oldu.Şampiyonlar Ligi'ne nokta koyup yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmek zorunda kalan Trabzonspor'un

Şampiyonlar Ligi'ne son dakikalarda CSKA Moskova'nın Inter'i yenmesiyle veda eden Trabzonspor'da Burak Yılmaz ofsayta en fazla düşen ikinci futbolcu oldu.

Şampiyonlar Ligi'ne nokta koyup yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmek zorunda kalan Trabzonspor'un en önemli gol ayağı Burak Yılmaz grup maçlarında en çok ofsayta kalan 2. oyuncu oldu

Cezası nedeniyle 3 maçta oynayan Burak 10 kez ofsayta kalarak 12 kez ofsayta düşen Bafetimbi Gomis'in ardında yer aldı. Burak istatistiklere göre 27 dakikada bir ofsaytta kaldı.

Didier Zokora ise en çok faul yapan oyuncu oldu. 6 maçta da 90 dakika oynayan Zokora 21 faulle rakiplerini durdurdu. 6 maçta 3 gol atabilen bordo-mavililer Bate, Genk, ve Villarreal'in ardından grup maçlarının en az gol atan takım unvanını da aldı. Bordo-mavililer 6 maçta kaleye çektikleri 15 şutla Şampiyonlar Ligi'nde rakip kaleleri en az yoklayan takım durumuna da düştü.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri