Gökdeniz'in tek dileği ne?

Trabzonspor'dan Rubin Kazan takımına 8 milyon 750 bin euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Gökdeniz Karadeniz, Rusya'da ilk kez yaşadığı şampiyonluğu ve Bordo-Mavili takımla ilgili duygularını anlattı. Hayatında ilk kez şampiyonluk yaşayan Gök

Trabzonspor'dan Rubin Kazan takımına 8 milyon 750 bin euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Gökdeniz Karadeniz, Rusya'da ilk kez yaşadığı şampiyonluğu ve Bordo-Mavili takımla ilgili duygularını anlattı. Hayatında ilk kez şampiyonluk yaşayan Gökdeniz, sözlerine 'Darısı Trabzonspor'un başına' diyerek başlıyor.

Gökdeniz, “Heyecanlıyım, mutluyum. Bu duygu nasıl anlatılır bilmiyorum. Ben bu onurlu şampiyonluğu tüm Trabzonlulara ve Türk futboluna armağan ediyorum. Şampiyonluğu hep anlatırlardı da yaşamadığımız için bilemezdik. İnanın bambaşka bir duyguymuş. O kupayı havaya kaldırdığımda ağlamaklı oldum. Ülkemden kilometrelerce uzak bir başka ülkede kupayı havaya kaldırmanın onurunu yaşamak tarifi zor anlatılır” dedi.

'Başarıda Payım Çok Büyüktü'
Gökdeniz, Rubin Kazan'ın başarısında en büyük katkıyı kendisinin yaptığını da vurgulayarak, “Benden büyük beklentileri vardı. Çünkü büyük paralara transfer olmuştum. Bu sorumluluk çerçevesinde işimi çok iyi yaptığıma inanıyorum. Rubin'de 6 gol attım.

Altı tane de gol asisti yaptım. Burada el üstünde tutuluyorum. Bu da bana ayrı bir gurur veriyor. Şampiyon olduktan sonra Rusya'dan iki, Almanya'dan ve İspanya ligi takımlarından da çok ciddi teklifler aldım. Ama burada rahatım ve şampiyonlar liginde oynayacağım. Kariyerime şampiyonluk ekledim. Şimdi de Şampiyonlar Ligini yaşayacağım. Şampiyonluktan sonra yüzlerce telefon aldım. Bunlar arasında Trabzonspor kulübü de vardı. Onlara, 'Artık darısı sizin başınıza dedim” şeklinde konuştu.

'Trabzonlulara Destek Verilsin'
Gökdeniz, Trabzonsporluların, Trabzonlu futbolculara destek vermesini de isteyerek, “Birkaç pas hatasıyla Trabzonsporlu oyuncuları yuhalamasınlar. Çünkü hakkıyla şampiyonluğu gönülden isteyenler Trabzonlu futbolculardır” dedi. Gökdeniz ayrıca, Yattara'nın transfer hikayesini de değerlendirdi ve “Yattara kesinlikle haksızdır.

Kulüp hakkında ileri geri konuştu. Trabzonlular buna rağmen ona destek oluyorlar. Bunu bir Trabzonlu oyuncu yapsaydı, affedilir miydi? Destek verilir miydi? Yattara önce bu söylediklerimin kıymetini bilsin. Yattara bundan sonra çok iyi oynayacak ve kendini affettirecek. Yönetimi topun ağzına attığını da unutmayacak. Bu sorumlulukta oynayacak. Bana göre Yattara'ya Katarlılar yanlış yapmıştır” ifadelerini kullandı.

'Dualarım Trabzonspor ile Birlikte'
Gökdeniz, takımı yakından izlediğini de ifade ederek, “Trabzonspor'u yakından takip ediyorum. Gördüğüm eksik göze hoş gelmeyen futbol oynanmaması. Bunun dışında lider oldular. Tebrik etmek gerekir. Zamanla güzel futbol oynayacaklardır. Gönlüm onlarda. İnşallah Trabzonspor'da şampiyon olur.

Dualarım onlarla. Trabzonspor camiası takımına destek çıksın. Ersun Yanal iyi bir hoca. Büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum. Trabzonspor'un rakipleriyle arasındaki puan farkı önemli değil. Üç puanlı sistemde 10 puan bile bir şey değil… Fenerbahçe ve Galatasaray toplarlar… Beşiktaş'da Mustafa Denizli'den dolayı iyi yoldalar. Trabzon'un rakibi şuanda Beşiktaş gibi gözüküyor ama lig uzun maraton bunu da unutmamak gerekiyor” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri