Giresunspor tam destek istiyor!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Giresun halkını İnegölspor maçında tribünlerde görmek istiyoruz. 90 dakika boyunca takımlarına verecekleri desteklerle bu zorlu maçı kazanacağımıza inanıyorum" dedi. Bo

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Giresun halkını İnegölspor maçında tribünlerde görmek istiyoruz. 90 dakika boyunca takımlarına verecekleri desteklerle bu zorlu maçı kazanacağımıza inanıyorum" dedi.
 
Bozbağ, yaptığı açıklamada, İnegölspor ile şampiyonluk yolunda hayati önem arz eden bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi.
 
Hedeflerinin maçtan 3 puanla ayrılmak olduğunun altını çizen Bozbağ, İnegölspor karşısında en büyük silahlarının taraftar desteği olacağını vurgulandı.
 
Giresun halkını İnegölspor karşılaşmasında takıma destek olmaya davet eden Bozbağ, şunları kaydetti:
 
"Artık son 5 maçımızı oynayacağız. Şampiyonluk yolunda 5 önemli maçımız kaldı. Tüm maçlarımızı kazanırsak rakiplerimizin durumuna bakmadan şampiyon olacağız ancak burada yönetim kurulu olarak bizlere, teknik heyet ve futbolcularımıza ne kadar görev düşüyorsa Giresun halkına da aynı ölçüde görevler düşüyor. Hatta onlara bizlerden fazla görev düşmekte. Bizler kadar Giresun halkının da şampiyonluğa inanması ve maçlarda tribünlerdeki yerlerini alarak savaşması lazım. Taraftarın sağladığı destek, takımları ateşler ve maçlar daha kolay kazanılır. O nedenle Giresun halkını İnegölspor maçında tribünlerde görmek istiyoruz. 90 dakika boyunca takımlarına verecekleri desteklerle bu zorlu maçı kazanacağımıza inanıyorum."

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri