Giray o iddiaları yalanladı

Trabzonspor'da Volkan Şen ve Batuhan'ın kadro dışı kalmasının yankıları sürerken iki isim daha kadro dışı kalacağı konuşulmaya başlandı.Bu isimlerin ise bir süredir sakatlıklarla boğuşan Giray Kaçar ve takıma geldiği günden beri istenileni bir türlü verem

Trabzonspor'da Volkan Şen ve Batuhan'ın kadro dışı kalmasının yankıları sürerken iki isim daha kadro dışı kalacağı konuşulmaya başlandı.

Bu isimlerin ise bir süredir sakatlıklarla boğuşan Giray Kaçar ve takıma geldiği günden beri istenileni bir türlü veremeyen Emre Güral olduğu ifade edildi. 

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Giray Kaçar hakkında çıkan kadro dışı kalacağı yönündeki haberlere sosyal medya üzerinden açıklık getirdi. Giray sosyal paylaşım sitesi twitterden yayınladığı mesajda '' benimle alakalı yapılmış olan haberler kesinlikle gerçek değil...iyi akşamlar'' ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri