"Giray Bulak ile rahatız"

Konyaspor kalecilerinden İlker Avcıbay, sahalarında yaşadıkları sıkıntıyı Kayserispor maçıyla aşmak istediklerini söyledi. Avcıbay, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi yaptığı açıklamada, ligde geride kalan 11 hafta sonunda istedikl

Konyaspor kalecilerinden İlker Avcıbay, sahalarında yaşadıkları sıkıntıyı Kayserispor maçıyla aşmak istediklerini söyledi. Avcıbay, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi yaptığı açıklamada, ligde geride kalan 11 hafta sonunda istedikleri konumda bulunmadıklarını belirtti.

İstedikleri oyunu bir türlü sahaya yansıtamadıklarını ifade eden Avcıbay, şunları kaydetti:

''Giray Bulak geldikten sonra daha iyi oynadığımız düşünüyorum. Fakat şanssız maçlar da geçirdik. Puan olarak daha üst sıralarda olabilirdik. Geçen hafta oynadığımız Sivasspor maçında kötü mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Daha iyi olacağız ama başarı için puan lazım. Takım galip geldikçe daha iyi ve rahat sahaya çıkacaktır. İçeride yaptığımız maçlarda savunmada sıkıntılar yaşıyoruz. Takım savunmasını iyi yapamıyoruz. Daha dikkatli oynamamız gerekiyor.''

Deplasmanda daha rahat oyun sergilediklerini dile getiren Avcıbay, ''Bu hafta evimizde yapacağımız Kayserispor maçı zor geçecek. Sahamızda yaşadığımız sıkıntıyı Kayserispor maçıyla aşmak istiyoruz. Bu maçı kazandığımız takdirde ligin ilk yarısını çok iyi yerde bitireceğimizi düşünüyorum'' dedi.

HAZIRLIKLAR

Yeşil-beyazlı ekip, 23 Kasım Pazar günü Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan çalışmaya Koray İçten ve Mustafa Er katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Mehmet Çoğum fizyoterapist nezaretinde bir süre yürüyüş yaptı.

Arka adalesinde ağrıları bulunan Fahri Tatan ise koşunun ardından salonda çalıştı. Milos Mihajlov da takımdan ayrı koşu çalışması yaptı.

Futbolcular, ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda çabukluk ve koordinasyon çalışması yaptı. Antrenman yaklaşık 1 saat sürdü.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri