Gençliğin sorunları konuşuldu

Türkiye ve yabancı ülkelerde yaşamını sürdüren Türk gençlerinin sosyal hayatlarına yönelik sorunlarına çözüm bulmak amacıyla bugün Ankara City Hotel'de bir toplantı gerçekleştirildi.Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın katılımıyla gerçekleşen

Türkiye ve yabancı ülkelerde yaşamını sürdüren Türk gençlerinin sosyal hayatlarına yönelik sorunlarına çözüm bulmak amacıyla bugün Ankara City Hotel'de bir toplantı gerçekleştirildi.

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda 81 ilde bulunan gençlik merkezlerinin müdürleri ve temsilcileri de yer aldı. Faaliyetler ve planlamaların ele alındığı toplantıda Türk gençlerinin çalışma şartları ve sosyal hayatlarına yönelik konuşmalar yapıldı. Bazı gençlik merkezi müdürlerinin söz alıp konuşma yaptığı toplantıda uluslararası alanda ve Türkiye'de hayatlarını sürdüren Türk gençlerinin daha refah düzeyde nasıl yaşamlarını sürdürebilecekleri ve sosyal hayatta nasıl başarılı olabilecekleri yönünde tartışmalar yapıldı ve çözümler arandı. Konuşulan konular arasında yaz aylarında gençlerin katılımıyla gerçekleşen ücretsiz kamplar ve bunlara yapılan ödenekler de yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri