"Gelecek özür dileyecek"

Trabzonspor’un Karabükspor’u 1*0 mağlüp ettiği karşılaşma sonrasında konuşan Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas Trabzonspor’u tebrik etti.Trabzonspor-Karabükspor karşılaşmasını değerlendiren Kafkas şöyle konuştu “ Aslında oyun planımızda genişala

Trabzonspor’un Karabükspor’u 1*0 mağlüp ettiği karşılaşma sonrasında konuşan Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas Trabzonspor’u tebrik etti.

Trabzonspor-Karabükspor karşılaşmasını değerlendiren Kafkas şöyle konuştu “ Aslında oyun planımızda genişalan bırakmamak ve hızlı hücum etmek vardı. Trabzonspor’u geçen sezon çalıştırdığım için alan bulunca etkili oynayacaklarını biliyordum. Oyunun genelinde istediğimizi yaptık ama bir anlık hatadan dolayıkalemizde golü gördük. Etkisiz olan bir orta sahamız vardı ve böyle oluncada başarılı olamadık. Trabzonspor’u tebrik eder, Avrupa Kupası maçlarında da başarılar dilerim”
 
 LuaLua'nın oyundan çıkarken gösterdiği tepkiye de değinen teknik adam, "Oyuncular zaman zaman bu tip tepkiler verir. Ama bu tip hareketlerin cezasız kalması mümkün değil. Bunun ceremesini çekecektir. Bu tip hareketlere müsamaha gösterecek yapıda bir insan değilim. Gelecek özür dileceyek bunun karşılığında da cezasını çekecek."

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri