Gel bakalım A.Limassol

 Ligde haftayı Eskişehirspor galibiyetiyle kapatan Trabzonspor , bugün Limassol karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak. Avrupa Ligi J Grubu’nda lider olan Bordo-Mavililer, ilk maçta 2-1 mağlup ettiği Rum ekibiyle 28 Kasım’da oynayacağı rövanş karşılaşm

 
Ligde haftayı Eskişehirspor galibiyetiyle kapatan Trabzonspor , bugün Limassol karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak. Avrupa Ligi J Grubu’nda lider olan Bordo-Mavililer, ilk maçta 2-1 mağlup ettiği Rum ekibiyle 28 Kasım’da oynayacağı rövanş karşılaşması için çalışmalarını hız kesmeden sürdürecek.
 
Limassol'un programı belli oldu
 
Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi J Grubu 5. maçında sahasında Apollon Limassol ile oynayacağı maç öncesinde iki takımın antrenman ve basın toplantısı programları belli oldu.
 
Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, teknik direktör Mustafa Akçay ile iki oyuncunun katılacağı basın toplantısının 27 Kasım Çarşamba saat 18.00’de Hüseyin Avni Aker Stadyumu Basın Toplantı Salonunda başlayacağı bildirildi. 
 
Karadeniz ekibinin maçtan bir gün önceki antrenmanının ise 20.00’de Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapacağı, antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümünün medya mensuplarına açık olacağı belirtildi.
 
-Apollon Limassol yarın geliyor
 
Trabzonspor'un rakibi Apollon Limassol'un yarın 16.25'de Trabzon'da olacağı bildirildi.
 
Apollon Limassol Teknik Direktörü Christakis Christoforou'nun çarşamba 18.30’da Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda basın toplantısı düzenleyeceği ve toplantının ardından da 19.00’da konuk takımın maç öncesi son çalışmasını yapacağı açıklandı. Konuk takımın antrenmanının da 15 dakikalık bölümünün medya mensuplarına açık olacağı belirtildi.
 
Trabzonspor - Apollon maçının hakemi belli oldu! TIKLAYIN
Trabzonspor - Apollon maçının bilet fiyatları ne kadar? TIKLAYIN
 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri