Gaziantep Trabzon için çalışıyor

Kırmızı-siyahlılar, hafta sonu deplasmanda yapılacak Trabzonspor maçı hazırlıklarına bugün başladı. Teknik direktör Nurullah Sağlam'ın, antrenman öncesi futbolcularla toplantı salonunda bir araya gelerek, Konyaspor maçını değerlendirildiği, maçın devre ar

Kırmızı-siyahlılar, hafta sonu deplasmanda yapılacak Trabzonspor maçı hazırlıklarına bugün başladı.

Teknik direktör Nurullah Sağlam'ın, antrenman öncesi futbolcularla toplantı salonunda bir araya gelerek, Konyaspor maçını değerlendirildiği, maçın devre arasında ikinci kaptan Mehmet Polat ile Barbosa Tabata arasında yaşanan kavganın da gündeme geldiği öğrenildi.

Celal Doğan Tesisleri'nde taktik ve kondisyon ağırlıklı bir çalışma yapan futbolcuların antrenman sırasında çok üzgün oldukları gözlendi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Konyaspor karşısında istenen sistemi sergilemeyemediklerini, kendi kendilerine yenildiklerini söyledi.

Uzun bir aranın ardından ilk kez sahalarında yenildiklerine dikkati çeken Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Özellikle oyunun gidişatı içinde göbeği kalabalık tutan bir ekibe karşı sürekli olarak göbekten ataklar geliştirmeye çalışırsanız sonuç kaçınılmaz olur. Hafta başından beri tedbir almamıza rağmen, maalesef bunu gerçekleştiremedik. Kaptırdığımız her top kalemizde bize sıkıntı yarattı.

Belki bu sene oynadığımız karşılaşmalar içinde en az pas yaptığımız, en az kenardan atak yaptığımız bir müsabaka oldu. Bunların yanında yaşanan ekstra sorunlar da meydana geldi. Bizim mantelitemizde bir takım kendi anlayışının dışına çıktığında, bu skor ve sonuç kaçınılmaz olur. Konyaspor'dan ziyade kendi kendimize yenildik.''

Sağlam, hiçbir mazeretin arkasına sığınmamakla birlikte, maç saatinin 14.00'de olmasının da anlaşılabilir gibi olmadığını belirterek, ''Akşam 20.00'de oynanan maçların ardından birden bire öğle sıcağında maç oynatmak kimin fikriydi bilmek isteriz. Bu saatte maç oynamak hem bizi hem de rakip Konyaspor'u etkiledi'' dedi.

Artık Konyaspor maçını unutup Trabzonspor maçına odaklanmaları gerektiğini anlatan Sağlam, şunları kaydetti:

''Konyaspor maçını unutup, Trabzonspor maçına kilitlendik. Ligde kolay maç yok ve mücadele devam ediyor. Konyaspor maçında aldığımız mağlubiyeti unutup, bunu Trabzonspor maçında telafi etmek istiyoruz. Özellikle iç sahada kaybetmeyen bir Gaziantepspor vardı.

Aslında bizi bu yenilgi kadar iki futbolcumuzun kavga etmesi de çok üzdü. Ama futbolda bu yenilgiler olacaktır. Bir kaza yaptık. Bu mağlubiyeti bir an önce unutacağız. Trabzonspor deplasmanından nasıl kayıpsız döneceğimizin hesaplarını yapıyoruz. Bundan sonra iki zorlu maçımız var.

Biz iyi bir takımız. Bu ligde her takımı yenebilecek güçteyiz. Bu istikrarı sürdürmek zorundayız. Lig uzun bir maraton. Gaziantepspor ligde ağırlığını hissettirmeye devam edecektir.''

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri