Galati Avni Aker'de Çalıştı

Trabzonspor'un UEFA İntertoto Kupası 3. Tur rövanş maçında kendi sahasında karşılaşacağı Romanya'nın FC Otelul Galati takımı, maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bir çalışma yaptı.Akşam saatlerinde yapılan çalışma öncesi kısa bir basın toplantısı

Trabzonspor'un UEFA İntertoto Kupası 3. Tur rövanş maçında kendi sahasında karşılaşacağı Romanya'nın FC Otelul Galati takımı, maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bir çalışma yaptı.

Akşam saatlerinde yapılan çalışma öncesi kısa bir basın toplantısı düzenleyen FC Otelul Galati Teknik Direktörü Petre Grigoras, Trabzon'da oynayacakları rövanş maçının ilk maçtan daha zorlu geçeceğini ancak turu geçen tarafın kendileri olacağını söyledi.

Trabzonspor'un çok güçlü bir takım olduğunu ve yıldız futbolcuları bulunduğunu ifade eden Grigoras, "Yattara'nın cezalı olması rakibimizi etkilemeyecek. Yattara'dan daha iyi oyuncuları olduğunu biliyoruz.

Özellikle Ersen Martin'den çok çekiniyorum. Bu
futbolcu gibi diğer futbolcuları da oldukça iyi. Zor bir maç olacak ancak kazanmak ve turu geçmek için Trabzon'a geldik" dedi.

Basın toplantısı sonrasında Romanya temsilcisi, Avni Aker Stadı'nda antrenman yaparken, çalışmayı FC Otelul Galati Kulübü Başkanı Marius Stan da izledi

İlk yorum yazan siz olun
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri