Forması çıkarılan çocuk ve babası konuştu

Tribündeki skandalın ardından baba ve oğlu konuştu

Trabzonspor'un Başakşehir ile 2-2 berabere kaldığı maçta tribünde bordo mavili iki minik taraftarın zorla forması çıkarılması her kesimden tepki çekmişti. Olayın ardından minik taraftar Rafet ile babası Hayrettin Gündoğdu açıklamalarda bulundu.

A spor'a konuşan minik Raft'in oldukça moralsiz olduğu gözlenirken "Polis geldi korktum başka da birşey olmadı" ifadelerini kullandı.

Rafet'in babası Hayrettin Gündoğdu ise olayı şu şekilde anlattı;

Birt sıkıntı yoktu. Çekirdeğimizi çayımızı aldık oturduk tribünde.  Sonra güvenlikçi geldi ve uyardı formaları çıkartın diye. Forma giyen başka büyükler de vardı. Orda zaten Başakşehir taraftarı da "çıkartma küçük çocuk ne olacak" dedi. Biz de çıkartmadık. 10-15 dakika sonra güvenlikçi yeniden yanımıza geldi ve çıkartmamızı söyledi. Biz yine direttik ancak "Polis çağıracağım" dedi. Bu sefer çocuklar korkmaya başlayınca ne olacak dedim çıkarttım. Etrafta güvenlikçiye tepki oldu.Biz kavga çıkacak güvenlikçiyi dövecekler diye korktuk. Bir tane atletli abi vardı, o zaten neredeyse dövecekti zaten. O derece sıkıntı oldu yani. Öyle olunca bizde maç izleyeceğiz neden sıkıntı yaratalım diye çıkarttık.  Maç bitti çıktık. Trabzonspor'dan önce Beşiktaş ulaştı bize. Davet ettiler, Allah izin verirse bu akşam statta olacağız"

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri