Fırat Aydınus ve Trabzonspor!

Şampiyonluk yolundaki kritik haftalardan birini yaşayan Trabzonspor'un ligde Bursaspor ile oynayacağı lig maçına bilindiği gibi hakem Fırat Aydınus atandı.İstanbul Bölgesi hakemlerinden Fırat Aydınus'un yönettiği maçlarda Trabzonspor nasıl sonuçlar aldı?F

Şampiyonluk yolundaki kritik haftalardan birini yaşayan Trabzonspor'un ligde Bursaspor ile oynayacağı lig maçına bilindiği gibi hakem Fırat Aydınus atandı.

İstanbul Bölgesi hakemlerinden Fırat Aydınus'un yönettiği maçlarda Trabzonspor nasıl sonuçlar aldı?

Fırat Aydınus

Şampiyonluk yolundaki kritik haftalardan birini yaşayan Trabzonspor'un ligde Bursaspor ile oynayacağı lig maçına bilindiği gibi hakem Fırat Aydınus atandı. Böylece Aydınus bu sezon 4. kez bordo-mavili takımın maçını yöneteceği kesinlik kazanmış oldu.

Bu sezon bordo mavili ekibin 3 maçında düdük çalan Aydınus'un yönettiği hiçbir maçı Trabzonspor kaybetmedi.

Aydınus'un yönettiği karşılaşmalarda kendi evinde Karabükspor'u 3-0 mağlup eden Trabzonspor, Konya ve Manisa deplasmanlarından da üç puanla ayrılmayı başarmıştı.

FIRAT AYDINUS'UN LİGDE YÖNETTİĞİ SON 5 MAÇ.. MAÇLAR İÇİN DE BİR DE FENERBAHÇE MAÇI.. SAYFA İKİYE GEÇİNİZ...


Konyaspor 0-0 Manisaspor 9 Nisan 2011
K.Karabükspor 3-2 Gaziantepspor 2 Nisan 2011
Galatasaray 1-2 Fenerbahçe 18 Mart 2011
Gaziantepspor 3-1 Sivasspor 5 Mart 2011
İstanbul Büyükşehir Belediyespor 3-1 Galatasaray

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri