Fenerbahçeliler’den insanlık dışı video!

-Haber61.net spor servisi-  Spor Toto Süper Lig’in 24. Haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor yine bazı senaryolarla yıpratılmaya çalışıyor. Tüm camianın ve Trabzon’un ortaımı yumuşatmaya çalışırken fenerbahçe taraftarları adeta maçta ola

-Haber61.net spor servisi- 
 
Spor Toto Süper Lig’in 24. Haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor yine bazı senaryolarla yıpratılmaya çalışıyor.
 
Tüm camianın ve Trabzon’un ortaımı yumuşatmaya çalışırken fenerbahçe taraftarları adeta maçta olay çıkması için olağanüstü tahriklere devam ediyor. 
 
Antu adlı fenerbahçe taraftar grubu maç öncesinde “Orayı Biliyorsun” adında öyle bir görsel hazırladı ki insanları şiddete yönlendirerek tatsız olaylara davetiye çıkardı. Görselde medeniyetin doğduğu Trabzon’u medeniyetsizlikle, yıllardır adalet peşinde koşmasına rağmen adaletsizlikle ve birçok farklı şekilde insanlık dışı bir uslupla suçladı.

İŞTE O SKANDAL VİDEO TIKLAYIN...
 
Avni Aker’de son maçta yaşananların görüntüleriyle Trabzon ve Trabzonspor’a yüklenen şikeci takımın taraftarları Irkçılık yapan,taraftarlara hareket çeken, basını tehdit eden, terbiye sınırlarını aşan, eski Trabzonspor’lu Yasin’i yerdeyken tekmeleyen, rakip takımın hocasına küfür eden, her Trabzonspor maçında provakasyon yapıp ortamı geren futbolcularını, şike yapan başkanlarını, polis arabalarını yakan, saha basarak güvenliğe polislere hatta futbolculara koltuk fırtarak tekme atarak saldıran taraftarlarını,  saha kenarına düşen çakıyı ağzıyla açarak provakasyon yapan kalecilerini, her konuşmasında ortalığı karıştımaya çalışan eski hocalarını,  ve benzeri bir çok olayı görmezden geldi. 
 
İşte bir fenerbahçe maçı sonrası sarı lacivertli taraftarların gösterdiği medeniyet!;
 
Böyle kritik bir maç öncesi ortamı gerenlere karşı Trabzonspor’un yanlızca sahada gereken cevabı vereceğini ve Haber61 olarak fenerbahçelilerin bu kadar düşüncesizce , gereksiz yere ortamı gererek maça etki etmeye çalışma senaryolarına Trabzon ve Trabzonsporlular’ın kanmayacağını umuyoruz. 
 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri