Fenerbahçe iyice çirkinleşiyor!

Fenerbahçe yöneticilerinden TFF'ye sürpriz ziyaret. Başkan Aziz Yıldırım, Genel Sektreter Mahmut Uslu ve Asbakan Deniz Tolga Aytöre başka olmak üzere yönetim kurulu üyeleri Türkiye Futbol Federasyonu'na Trabzonspor hakkında disiplin soruşturnması açılması

Fenerbahçe yöneticilerinden TFF'ye sürpriz ziyaret. Başkan Aziz Yıldırım, Genel Sektreter Mahmut Uslu ve Asbakan Deniz Tolga Aytöre başka olmak üzere yönetim kurulu üyeleri Türkiye Futbol Federasyonu'na Trabzonspor hakkında disiplin soruşturnması açılması için ziyarete gittiler.

Şu sıralarda gerçekleşen ziyarette Fenerbahçe Kulübü yönetim kurulu üyeleri Trabzon hakkında Mecnun Otyakmaz'ın yaptığı açıklamalar nedeni ile soruşturma açılması gerektiğini federasyon yetkililerine bildiriyorlar. Aziz Yıldırım, Mecnun Otyakmaz'ın ve Mehmet Yıldız'ın itiraflarının TFF tarafından dikkate alınması gerektiğini federasyon yetkililerine anlatıyorlar.

Sarı lacivertliler ayrıca bir dilekçe ile "Trabzonspor'un  itiraflarla açık bir şekilde anlaşıldığı üzere şike yaptığını" belirterek TFF'ye başvuruda bulundular.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri