Fenerbahçe ile UEFA görüştü mü?

Yaşanan şike soruşturması neticesinde UEFA ve TFF'nin vereceği kararlar konusunda her geçen gün ortaya yeni bir iddia atılırken, iki gün önce F.Bahçe yönetiminin UEFA'ya sürpriz bir ziyarette bulunduğu ortaya çıktı…F.Bahçe Başkanvekili Nihat Özdemir, Asba

Yaşanan şike soruşturması neticesinde UEFA ve TFF'nin vereceği kararlar konusunda her geçen gün ortaya yeni bir iddia atılırken, iki gün önce F.Bahçe yönetiminin UEFA'ya sürpriz bir ziyarette bulunduğu ortaya çıktı…

F.Bahçe Başkanvekili Nihat Özdemir, Asbaşkan Ali Koç ve yönetici Cihan Kamer'in gizlice Nyon'a giderek UEFA yetkilileriyle masaya oturduğu öğrenildi.

İsviçre'nin Nyon şehrine günü birlik gidip dönen F.Bahçe heyetinin ziyaretiyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, UEFA'nın sarı-lacivertlilerden CAS'daki davayı geri çekmelerini istediği iddia edildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri