Eskişehirspor seyircisi önünde zorlanmadı

Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde Eskişehirspor, Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oynanan mücadele 2-0'lık skor ile Eskişehirspor'un üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu sonucun ardından Ertuğrul Sağlamın öğrencileri bir üst tur

Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde Eskişehirspor, Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oynanan mücadele 2-0'lık skor ile Eskişehirspor'un üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu sonucun ardından Ertuğrul Sağlamın öğrencileri bir üst tura yükseldi.

Eskişehirspor'a galibiyeti getiren goller, 62. dakikada Diego Angelo ve 78. dakikada Necati Ateş'ten geldi. Alanyaspor 85. dakikada Gökhan Kaba ile bir penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Alanyaspor'da forma giyen Caner Öztel talihsiz bir sakatlık yaşadı. Hastaneye kaldırılan Caner'in durumunun iyi olduğu belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri