Eski Trabzonsporlu Rizespor'da!

Trabzonspor'dan Antalyaspor'a giden ancak takımın küme düşmesiyle serbest kalan Giray Kaçar'ın yeni takımı belli oldu. Serbest kaldıktan sonra Trabzonspor'a geri dönmek istediğine dair mesaj gönderen tecrübeli stoperin bu isteği kabul görmeyince Rizespor'

Trabzonspor'dan Antalyaspor'a giden ancak takımın küme düşmesiyle serbest kalan Giray Kaçar'ın yeni takımı belli oldu. Serbest kaldıktan sonra Trabzonspor'a geri dönmek istediğine dair mesaj gönderen tecrübeli stoperin bu isteği kabul görmeyince Rizespor'un teklifini kabul etti.

Daha önce Gençlerbirliği, Trabzonspor ve Antalyaspor formaları giyen Giray Kaçar, Çaykur Rizespor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

İşte Rizespor'dan yapılan açıklama;

"Türkiye 21 Yaş Milli Takımında 5 kez, A Milli Takımda ise 4 kez forma giyen, defans oyuncusu Giray KAÇAR ile 1 senelik sözleşme imzalanmıştır.

14 Temmuz Pazartesi günü Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’nde sağlık kontrollerinden geçen yeni transferimiz Giray Kaçar; Salı günü Erzurum kampına dahil olacak.

Oyuncumuza, "Camiamıza Hoş Geldin" diyerek başarılar diliyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri