Ersen Kampa Katılmak İstemiyor

Trabzonspor'un, transferin son gününde istediği forvet transferini gerçekleştiremeyince, İspanyol Recreativo Kulübü'ne verdiğini açıkladığı golcü futbolcusu Ersen Martin'i Bolu'da bugün başlayan kampa çağırdığı öğrenildi.Transferin son gününde istediği oy


Trabzonspor'un, transferin son gününde istediği forvet transferini gerçekleştiremeyince, İspanyol Recreativo Kulübü'ne verdiğini açıkladığı golcü futbolcusu Ersen Martin'i Bolu'da bugün başlayan kampa çağırdığı öğrenildi.

Transferin son gününde istediği oyuncuyu kadrosuna dahil edemeyen Trabzonspor, daha önce İspanya'nın Recreativo De Huelva kulübüne verdiğini açıkladığı Ersen Martin'i Bolu Koru Otel'de düzenlenen kampa çağırdı. Faks yoluyla İspanyol kulübü ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Ersen Martin'in de böylece İspanya rüyası başlamadan bitmiş oldu.

Kulüp idari işler sorumlusu Caner Çuvalcıoğlu yaptığı açıklamada, daha önce prensipte anlaştıkları Ersen Martin'in İspanyol ekibine transferinde pürüz çıktığını belirtti.

Bunun üzerine Ersen Martin ile telefonda görüştüğünü bildiren Çuvalcıoğlu, ''Ersen'in transferi gerçekleşmeyince kendisini kampa çağırdık. Ersen de İspanya'ya gitmemişti. İstanbul'da bulunuyor. Büyük ihtimalle yarın kampa katılacak ve çalışmalara başlayacak'' diye konuştu.


Ersen Martin Kampa Katılmak İstemiyor.

Bir iddiaya göre ise;  Ersen Martin'in İspanya'da futbol oynamak istediğini ve bu yüzden moralinin bozuk olduğu ve bu yüzden Trabzonspor'un kampına uzun süre katılmayı düşünmüyor. 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri