Ergin Keleş ilk idmanına çıktı

Yeni transfer Ergin Keleş, Manisasspor'a güzel şeyler yaşamak için geldiğini belirterek, "Çok başarılı bir kulübe geldiğimin farkındayım. Takım şu anda lider ve bir sürpriz olmazsa Süper Lig'e çıkacak. Manisaspor'a yüzde yüz katkı sağlayacağımı düşünüyoru

Yeni transfer Ergin Keleş, Manisasspor'a güzel şeyler yaşamak için geldiğini belirterek, "Çok başarılı bir kulübe geldiğimin farkındayım. Takım şu anda lider ve bir sürpriz olmazsa Süper Lig'e çıkacak. Manisaspor'a yüzde yüz katkı sağlayacağımı düşünüyorum. Benim kişisel olarak da hedeflerim çok büyük. Bu hedefler doğrultusunda Manisaspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım. Hedefim Avrupa'ya gitmek. Manisaspor'da büyük başarılar elde etmek istiyorum" dedi.

Basın Sözcüsü Zeki Ayaydın ise, Trabzonspor'dan Ergin Keleş'i 2.5 yıllığına renklerine bağladıklarını söyleyerek, "Çok değerli bir futbolcu. Birçok Anadolu kulübünün peşinde olduğu bir futbolcuydu. Ama bizi tercih etti. Bunda aracılık eden menajerine de teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yılın planlarını yapıyoruz. Ara transferde 4 futbolcu aldık. Bazı futbolcularla da yollarımızı ayırdık. Yaptığımız transferlere Süper Lig'e hazırlık yapıyoruz" diye konuştu.

Manisaspor Teknik Direktörü Levent Eriş de, "Puan farkının açıldığı bir ligde yolumuza devam ediyoruz. Tabi ne kadar şampiyon adayını azaltırsak bizim için o kadar iyi olur. Diyarbakırspor ve Çaykur Rizespor ile aramızdaki puan farkının artması ligin bizim adımıza erken bitmesini sağlayacaktır" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri