Erciyesspor Balıkesirspor'a gol yağdırdı

Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta maçında Suat Altın İnşaat (SAİ) Kayseri Erciyesspor, sahasında Balıkesirspor'u 4-0 mağlup etti. Hafta içinde teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollarını ayıran ev sahibi ekip, böylece ligdeki ikinci galibiyetine ulaşırken

Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta maçında Suat Altın İnşaat (SAİ) Kayseri Erciyesspor, sahasında Balıkesirspor'u 4-0 mağlup etti. Hafta içinde teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollarını ayıran ev sahibi ekip, böylece ligdeki ikinci galibiyetine ulaşırken Süper Lig'in dibinde yer alan Balıkesirsppor bir ağır darbe daha aldı.
Teknik direktörü istifa eden iki takım, Kadir Has Stadı'nda kozlarını paylaştı. Mücadeleye hızlı başlayan Kayseri ekibi, 4. dakikada Kader Mangane'nin golü ile 1-0 öne geçti. Erciyesspor, 7. dakikada Jacques Zoua ile farkı 2'ye çıkardı: 2-0
Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. Kayseri Erciyesspor, 59. dakikada Edinho ile skoru 3-0 yaptı. 
Ev sahibi ekipte 80. dakikada bu kez Cenk Ahmet sahneye çıktı: 4-0
Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve ev sahibi ekip haftalar sonra hanesine 3 puan yazdırdı.
Bu sonuçla Kayseri Erciyesspor puanını 12'ye çıkardı. Konuk Balıkesirspor ise 5 puanla bu haftayı da ligin son sırasında kapattı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri