En pahalı kombine Trabzon'da

 Spor Toto Süper Lig, Avrupa’nın en büyük 6 liginden biri olmasına rağmen, kombine bilet fiyatlarında bu liglerin çok gerisinde kalıyor.Taraftarlar, gönül verdikleri takımların, sezon boyunca sahasında oynadığı tüm maçları, 60 ila 700 lira arasında para ö

 

Spor Toto Süper Lig, Avrupa’nın en büyük 6 liginden biri olmasına rağmen, kombine bilet fiyatlarında bu liglerin çok gerisinde kalıyor.

Taraftarlar, gönül verdikleri takımların, sezon boyunca sahasında oynadığı tüm maçları, 60 ila 700 lira arasında para ödeyerek izleyebiliyor.Taraftarlarını tribünlere çekmek için 2010-2011 sezonuna çok önemli transferler yaparak, iddialı bir şekilde giren Spor Toto Süper Lig takımları, tribünlerin dolması için taraftarlarına çok uygun fiyatlarla kombine bilet alma imkanı da sundu.

G.BİRLİĞİ SUDAN UCUZ(!)

Sezonun en ucuz kombine bilet satan kulübü, maç başına 3 lira 50 kuruşla Gençlerbirliği oldu.

Et fiyatlarının sürekli yükseldiği Türkiye’de, Gençlerbirliği taraftarları 2 kilo kıyma fiyatına (60 lira) bir sezon boyunca takımlarının iç saha maçlarını statta takip edebiliyor.Başkentin kırmızı-siyahlı ekibine gönül veren taraftarlar, 60-200 lira arasında ücret ödeyerek kombine bilet sahibi oldular.

EN PAHALI VİP  TRABZON’DA

Öte yandan Trabzonspor’un 10 bin liraya sattığı VIP özel tribünü ise sezonun en pahalı kombinesi oldu. Bordo-mavili kulübün bu tribün için satışa çıkardığı kombineler, yaklaşık 17 aylık asgari ücrete denk geliyor.Trabzonspor taraftarları, takımlarının iç saha maçlarını 250-10 bin lira arasında ücret ödeyerek izliyorlar.

İSTANBUL TAKIMLARI

Fenerbahçe’de taraftarlar 700 ila 7 bin 100, Beşiktaş’ta 550 ila 7 bin 500, Galatasaray’da da yarım sezon için 200 ila 4 bin 200 lira ücret ödeyerek kombine bilet sahibi oldu.

Bursaspor  taraftarları da  iç saha maçlarını izleyebilmek için 375 ile 7 bin lira arasında ücreti gözden çıkardı.

Başkent diğer ekibi Ankaragücü ise sezon başında kombine bilet fiyatlarını 100-200 lira olarak açıklamasına rağmen, kombine bilet satışı yapmadı.

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri