Düzyurtspor'a PKK geçit vermedi

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon’un kalbi şuanda Diyarbakır sokaklarında atmaya devam ediyor.  Spor Toto 2. Lig temslicilerimziden Düzyurtspor; yine Kırımızı grup takımlarından Diyarbakır Büyükkşehir Belediye ile oyanacağı maç öncesi bu ile hareket e

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon’un kalbi şuanda Diyarbakır sokaklarında atmaya devam ediyor.  Spor Toto 2. Lig temslicilerimziden Düzyurtspor; yine Kırımızı grup takımlarından Diyarbakır Büyükkşehir Belediye ile oyanacağı maç öncesi bu ile hareket etsede kentte yaşanan sokak çatışmaları nedeni ile şehre giremedi. Diyarbakır ile Ergani arasında bir yerde sıkışan Düzyurtsporlu oyuncuların yardımına Diyabarkır Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle mücadele ekipleri yetişti.

PETROLDE BEKLEDİLER

Takımı alarak güvenli bir bölgeye getiren Özel Harekat ekipleri burada çatışmaların dinmesini bekliyor. Haber61 haber servisinin Diyarbakır’dan edindiği bilgiye göre; 27 kişilik kafilede kimsenin burnunun bile kanamadığı öğrenildi. Yaklaşık 20 kişilik polis Özel Harekat ekipleri kafilenin etrafında geniş güvenlik önelemleri aldığı ve bir petrol ofisinde oyuncuları beklettiği öğrenildi. Öye yandan Diyarbakır’da gerginliğin sürdüğü öğrenildi.

“OYUNCULARIM ÇOK İYİ”

Düzyurtspor Başkanı Erdoğan Genç Haber61’e açıklamalarda bulundu. Genç, “Takımımız sabah oynacağı maç öncesi şehre gitti. Buradaki olaylar nedeni ile bir türlü Diyarbakır’a giremediler. Şehre 28 KM kala bir petrolde bekletiyorlar oyuncuları. Bakalım ne olacak. Oyuncularım ile görüştüm durumları şu anlık çok iyi. Umarım bir sorun olmadan dönerler. TFF’den yetkilier bizi aradı ve maçın iptal olduğunu söyledi. Şu an tek isteğim oyuncularım Trabzon’a dönsün.” dedi.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR

Öte yandan Diyarbakır Valiliği tarafından saat 22.00'den itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Diyarbakır Valiliği, iki gündür süren ve şehrin geneline yayılan olaylar nedeniyle bugün saat 22.00'den itibaren kentte sokağa çıkma yasağı ilan etti. Konu ile ilgili detaylı açıklamanın Valilikten daha sonra yapılacağı belirtildi. Alınan bu kararın ardından Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı tüm birimler yaptıkları anonslarla sokağa çıkma yaşağı ilan edildiğini halka duyurmaya başladı. Polis vatandaşları evlerine dönmeleri konusunda uyarılarını sürdürüyor.

Haber : Şükrü Üçüncü / Haber61.net 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri