Diyarbakır'dan Trabzon'a destek

Diyarbakırspor'a  yapılan haksızlıklar karşısında kendilerine destek olan dost  kulüp Trabzonspor, 5 Mayıs 2010 Çarşamba saat 15.45'te Fenerbahçe ile Şanlıurfa'da final maçına çıkacak.TRABZONSPOR CEPHESİDiyarbakırspor Taraftarlar Birliği Şanlıurfa’da oyna

Diyarbakırspor'a  yapılan haksızlıklar karşısında kendilerine destek olan dost  kulüp Trabzonspor, 5 Mayıs 2010 Çarşamba saat 15.45'te Fenerbahçe ile Şanlıurfa'da final maçına çıkacak.

TRABZONSPOR CEPHESİ

Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği Şanlıurfa’da oynanılacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Trabzonspor’sa destek vereceklerini kaydetti.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak 48'inci Ziraat Türkiye Kupası finalini FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nda Çarşamba günü saat 15.45'te başlayacak karşılaşmada Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Kupa finalinin dördüncü hakemi ise Halis Özkahya olacak.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe'yle oynayacakları maçta kupayı kaldırmayı çok istediklerini belirterek, "Daha önce başkanlığım döneminde o kupayı bir kez kaldırmıştım. Şimdi yine aynı mutluluğu tüm camiamızla birlikte yaşamak bana büyük gurur verir" diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası final maçı öncesi Trabzonspor cephesinde nefesler tutuldu. Antrenmanları üç gün önceden basına kapatan Teknik Direktör Şenol Güneş, futbolcuları zorlu maça motive etmek için yoğun çaba harcıyor.

Oyuncularına son iki maçta alınan mağlubiyetleri unutmaları gerektiğini söyleyen Güneş, kadroda da bir iki revizyon yapacak. Bordo - mavili takımın Başkanı Sadri Şener ise kupanın kendileri için hayati önem taşıdığını söyledi.

Maç öncesi daha önce kazandıkları 7 Türkiye Kupası'nı Şanlıurfa'ya göndererek maça ne kadar değer verdiklerini gösterdiklerini söyleyen Şener, "Stat tartışmaları arasında bu maç günü geldi. Şanlıurfa'da bu maçı oynamaktan büyük mutluluk duyacağız. Daha önce başkanlığım döneminde 91 - 92 sezonunda Bursaspor'u 3 - 0'ın rövanşında 5 - 1 mağlup ederek bu kupayı kaldırmıştık. Şimdi yine aynı mutluluğu tüm camiamızla birlikte yaşamak bana büyük bir gurur verir" diye konuştu.

DİYARBAKIRSPOR TARAFTARLAR BİRLİĞİ

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında dost kulübümüz Trabzonspor'a sonsuz başarılar diliyor, final maçında yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz.

Ziraat Türkiye Kupası finalinin ardından şampiyonluk kutlamalarının Diyarbakır'da yapılmasını arzu ediyoruz. Diyarbakırspor'umuzun ligde yaşadığı kötü sonuçların üzüntüsünü yaşadığımız bu günlerde dost kulübümüzün kupa şampiyonluğu ile sevinçlerine ortak olmayı istiyoruz.

Yüreğimiz ve desteğimiz seninle Trabzonspor'um

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri